Zomeractiviteit voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen voor in de zomervakantie? En vind je kind het leuk om (meer) Spaans te leren? Deze zomervakantie kunnen kinderen meedoen met één of meerdere workshops Spaans in het centrum van Delft!

Een workshop duurt 2 uur en is gekoppeld aan een bepaald thema: vakantie, dieren of knutselen in het Spaans. Tijdens de workshop zullen de kinderen met behulp van ludieke activiteiten, zoals liedjes zingen, didactische spelletjes spelen en leuke oefeningen kennis maken met de Spaanse taal. Er wordt voor een stukje fruit en wat lekkers te drinken gezorgd. De workshops worden gegeven aan kleine groepjes kinderen.

Er zijn workshops in de ochtend en middag. De workshops in de ochtend zijn voor kinderen met een Spaanstalige ouder (niños latinos) en gaan wat dieper in op de thema´s.
De minimum leeftijd om deel te nemen aan de workshops is 7 jaar.

Bij Spelenderwijs Spaans is ook mogelijk om een cursus Spaans te volgen! De cursussen voor kinderen starten weer na de zomer.

Workshop Dieren

Tijdens de workshop Dieren leren kinderen spelenderwijs zichzelf voor te stellen. Daarnaast leren ze met leuke oefeningen en spelletjes de Spaanse namen van wilde dieren, en iets over de dieren te vertellen in het Spaans. We zullen leren waar ze vandaan komen, wat hun hun kleur(en) zijn, en over hun eigenschappen en bijzonderheden.

Doelgroep Dag Datum Tijd Locatie Prijs
beginners woensdag 27-07-2022 14:00 – 16:00 Rietveld 118 (Delft) 20 euro

Workshop Knutselen in het Spaans

Bij de workshop Knutselen in het Spaans zullen de kinderen leren zichzelf voor te stellen in het Spaans. Daarnaast gaan we een huis in elkaar knutselen en zullen de kinderen leren hun eigen huis te beschrijven in het Spaans.

Doelgroep Dag Datum Tijd Locatie Prijs
niños latinos woensdag 27-07-2022 10:00 – 12:00 Rietveld 118 (Delft) 20 euro

Workshop Vakantie

De workshop vakantie is volgend jaar weer te volgen!
Bij de workshop Vakantie zullen de kinderen spelenderwijs leren zichzelf voor te stellen in het Spaans. Daarnaast gaan we leuke oefeningen doen en spelletjes spelen om woordenschat over vakantie (bijvoorbeeld playa, sol, helado) en wat je meeneemt op reis in je koffer te leren.

Doelgroep Dag Datum Tijd Locatie Prijs
niños latinos woensdag 13-07-2022 10:00 – 12:00 Rietveld 118 (Delft) 20 euro
beginners woensdag 13-07-2022 14:00 – 16:00 Rietveld 118 (Delft) 20 euro